Sunrise Avenue hlásí změny v kapele a koncertní DVD

22.09.2007 11:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sunrise Avenue
© sunriseave.com
Sunrise Avenue před několika dny oficiálně oznámili personální změnu v kapele. Rozhodli se pokračovat bez kytaristy Janneho Kärkkäinena.

Ve svém tiskovém prohlášení kapela uvádí, že nemá v plánu na veřejnosti podrobně řešit, co je důvodem jejího rozhodnutí. Dodává však, že první problémy začaly již při natáčení debutové desky "On The Way To Wonderland" a v poslední době došlo jen k jejich vyhrocení. Oslabená kapela v současné době hledá nového člena.

Kromě této smutné informace však Sunrise Avenue mají pro fanoušky také zprávy pozitivní. Minulý týden vyšel kapele nový singl "Heal Me" a ještě koncem tohoto měsíce se dočkáme jejich prvního koncertního DVD s názvem "Live In Wonderland". Kromě záznamu koncertu disk nabídne také několik bonusů ze zákulisí.

Kompletní tracklist koncertního DVD vypadá následovně: Intro, Choose To Be Me, Diamonds, Romeo, Sunny Day, Heal Me, Only, Make It Go Away, Destiny, Into The Blue, Forever Yours, Fight 'Til Dying, Fairytale Gone Bad, All Because Of You, Wonderland, Nasty.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY