Honza Horáček chce spálit tanky

18.09.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Honza Horáček
© facebook interpreta
Honza Horáček má několik tváří a všechny diametrálně odlišné. Na Státní konzervatoři vystudoval operní zpěv, působil v hardcoreové kapele Ultrakoks, poté založil taneční projekt Space Junkie & Planet Savers, začal pod pseudonymem Space Junkie hrát jako DJ a nedávno mu vyšla deska plná příjemného poprocku. Že je to hudební chameleon? Tak ať.

Album s názvem "To je nejvíc" nabízí třináct příjemných písniček, které se bez problémů vlezou do intencí rádiových playlistů, ale přitom mají hlavu a patu a nezačnou vás po několika posleších prudit. Honza si většinu skladeb napsal sám, s několika mu pomohl Jarda Helešic a Alice Springs. Ta ostatně celé album i produkovala. Na desce se kromě Helešice, který obstaral kytary a občas i klávesy, dále podílel Jiří K. Stivín na bicí a vokály přispěla Athina Langoská. Prvním singlem se stala písnička "Ty a já", druhým rozhoupaná "Svět je funky (spalte tanky)", ke které byl natočen také videoklip v režii F.A. Brabce.

Čekáte-li na příjemnou popovou desku, kterou budete rádi poslouchat, je "To je nejvíc" právě pro vás. Recenzi můžete očekávat v průběhu tohoto týdne...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY