Těhotná Foxy Brown je za mřížemi

25.08.2007 14:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Foxy Brown
© www.wikipedia.org
Inga Marchand alias Foxy Brown musí za katr. Rozhodl tak ve středu soud v New Yorku, který rozsudkem reaguje na četná porušení jejího podmínečného trestu.

Jak bylo během soudního líčení zveřejněno, Foxy Brown měla v minulých týdnech se zástupci pořádku mnoho potyček. Poslední červencový den byla zastavena policií, neb za jízdy telefonovala a následně přejela ceduli předepisující zastavení. Policistům poté sdělila o své osobě dokonce nesprávné údaje. Později se navíc zjistilo, že Foxy měla v době jízdy zákaz řízení. Den před celou příhodou na ni navíc zavolala sousedka též polici, protože ji údajně napadla svým mobilem. Další udání na ní přišlo ještě v minulém týdnu, a to za újmu na zdraví.

Soudkyně Melissa Jackson proto rozhodla, že ze strany obviněné byly podmínky jejího podmínečného trestu, který dostala za napadení dvou zaměstnankyň kosmetického salónu v roce 2006, porušeny. Proto musí, i když se nachází ve třetím měsíci těhotenství, do dalšího líčení, které se uskuteční 7. září, zůstat ve vězení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY