Britney Spears zrušila nahrávání duetu s Justinem Timberlakem

24.08.2007 09:07 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© people.com
Jestli měla před pár dny Britney Spears ještě nějakou naději, že se ve velkém stylu vrátí do první hudební ligy, její šance jsou nyní mnohem menší. Bez udání důvodu totiž zrušila nahrávání duetu s Justinem Timberlakem, jednou ze současných největších producentských a pěveckých hvězd.

Skladbu produkovanou Timbalandem přitom mohla Britney brát tak trochu jako akt milosrdenství. "Ona je blázen. Chce se vrátit a promešká takovou šanci. Mohl to být nejenom velký hit, ale také něco, s čím by se dostala na MTV Video Awards," říká zdroj New York Gossip s odkazem na Timbalandův hudební večírek.

Odmítnutí spolupráce s bývalým přítelem pro ni navíc může znamenat i vyhazov od vydavatelské firmy Jive. Ta prý není spokojena s materiálem, který paní Spearsová připravila pro nové album. Právě proto také bylo jeho vydání odloženo.

V souvislosti s tím je nečekaná zpráva, že jen pár hodin po novince Madonny "The Beat Goes On" na internet unikla i jedna z jejích nových skladeb. Není sice znám název, ale jedná se o baladu, pravděpodobně v demoverzi, i když ve vysoké zvukové kvalitě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY