Na internet unikla nová skladba Madonny

23.08.2007 09:14 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna
© cooltownstudios.com
Zatímco u minulé desky se Madonně dařilo uchránit své skladby před únikem na internet, letos snaha udržet vše pod pokličkou tak úspěšná není. Ve středu 22. srpna se různě na internetu objevila ve vysoké kvalitě kompletní skladba "The Beat Goes On".

Už dříve si fandové mohli poslechnout uniklou ukázku z nahrávky "Candy Shop", pak ukázku z "The Beat Goes On", aby druhá jmenovaná svou cestu na internet našla i v plné délce. Ve skladbě dle dostupných informací zpívá backvokály Pharell Williams, jenž ji pravděpodobně i produkoval. Není však známo, zda se jedná o pilotní singl, albovou skladbu, nebo dokonce o odpadek z nahrávání.

Stejně tak není jasné, kdy by nové album mělo vyjít. Původně se počítalo s listopadovým termínem, nyní to vypadá, že byla novinka odsunuta až na červen příštího roku. Jiné zdroje hovoří o podzimní desce remixů nebo od pětidiskové kolekci mapující celou její kariéru. Oficiálně zatím nebylo potvrzeno nic. Snad budeme vědět více počátkem září, kdy by Madonna měla vystoupit na předávání cen MTV. Ale i to je prozatím jen nepotvrzená informace. Madonna holt ví, jak své příznivce napínat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY