Summer Of Love láká na Audio Bullys, Midi Lidi nebo Marca V

10.08.2007 17:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Summer Of Love flyer
© facebook interpreta
V sobotu 18. srpna 2007 se na pardubickém Závodišti - Hipodromu už pojedenácté uskuteční festival Summer Of Love, tentokrát s podtitulem "Open Your Mind!". Otevři svou mysl! Právě takové je motto letošního Summer Of Love. Na celkem sedmi pódiích se představí více jak šedesát vystupujících skupin a DJů, pečlivě vybraných z pestré palety nejaktuálnější světové elektronické taneční scény.

Hlavními hvězdami jsou kupříkladu britští hooligans Audio Bullys, berlínské techno duo Ellen Allien & Apparat, britská drum’n’bassová legenda Aphrodite nebo německý techno král Chris Liebing. Vystoupí i senzace z Austrálie - Pendulum, či tranceoví mistři Marco V a Markus Schulz. Naše barvy budou hájit například Michael Burian, Machine Funck nebo Midi Lidi.

Summer Of Love festival otevírá svoje brány v sobotu 18. srpna ve 14.00 a končí po osmadvacetihodinovém tanečním maratonu v neděli 19. srpna ve 12.00, poté až do 18.00 pokračuje přímo v areálu Závodiště after party. Vstupenky na Summer Of Love 2007 jsou v předprodeji za 799,- Kč, na místě bude cena vstupného 890,- Kč. Předprodeje jsou v síti Ticketpro a v eShopu oficiálních stránek. Sledujte pozorně náš web, několik z vás na festival vyšleme zcela zdarma a navrch jim přibalíme i kupu dárků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY