Poslechněte si pět nových písní Lou Rhodes

08.08.2007 13:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Lou Rhodes
© A&G Records
Podle oficiálních stránek Lou Rhodes by to mohlo vypadat, že je okolo této křehké krásky relativně mrtvo. Ale zdání klame. Pokud často surfujete po jejím MySpace.com, tak vám neuniklo, že na jejím profilu jsou ke slyšení ukázky z nového materiálu. Zároveň by mohli návštěvníci letošního ročníku festivalu Pohoda chválit její vystoupení a taktéž měli možnost si vychutnat písničky z chystaného alba. Lou změnila vydavatele a na 17. září připravuje svou druhou desku - jednoduše pojmenovanou "Bloom". Té cestu éterem bude vyšlapávat singl "The Rain", který vyjde o čtrnáct dní dříve.

Definitivně pryč jsou doby, kdy byla součástí Lamb, a na své nové nahrávce pokračuje v našlápnuté cestičce debutu "Beloved One" (letos vyšla reedice desky obohacená o béčka jediného singlu "Tremble"). Skladba "The Rain" ale překvapí svou živelností, "Bloom" se evidentně neponese v tolik uspávacím duchu jako minulá placka. Můžete se však těšit na akustické nástroje, smyčcové aranžmá a duchaplné texty, kterými si získala fanouškovskou základnu v dobách Lamb.

Na stránkách nového vydavatelství Lou Rhodes si již nyní můžete vyslechnout tyto skladby: "The Rain", "Greatness In A Speck Of Dust", "Icarus", "All We Are" a "They Say" - na úplný závěr zbývá odhalit slíbený odkaz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY