Mácháč má další hvězdu, přijede Bimbo Jones

11.08.2007 16:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lee Dagger aka Bimbo Jones
© leedagger.com
Zhruba dva týdny před začátkem festivalu Mácháč 2007 pořadatelé vytáhli poslední eso z rukávu a oznámili dalšího hvězdného DJe. Na letošní festival přijede roztáčet desky i Bimbo Jones.

DJ Lee Dagger aka Bimbo Jones je pro současné americké a britské fanoušky pojmem hned ze dvou důvodů. Nejen díky precizním remixům světových megastars typu Annie Lennox, Coldplay, Pink nebo Miky, ale také díky jeho skvělému citu pro práci s publikem. Lee Daggler totiž vyniká empatií, která mu pomáhá vycítit náladu publika a přizpůsobuje jí svá vystoupení, takže výsledkem je maximální zábava a prošoupané podrážky tanečníků. Na Mácháči mu bude patřit Duplex American Audio stage.

Dalším ostříleným borcem této stage bude charismatický DJ Lafayette, který roztancuje každého v doslechu svou směsí funkyhouse a latino. Připomeňme, že DJ Lafayette vystupoval před několika lety například s Darou Rolins v rámci turné What's My Name. Euforické sety předvedou stálice klubů Duplex či Mecca - DJové Peet a Tommy Rogers. První jmenovaný podle svých slov hraje energický house a trhá rekordy návštěvnosti v klubech po celé republice, druhý má taktéž nabitý kalendář akcemi a v současnosti obráží kluby i festivaly na svém turné republikou.

Více informací o Mácháči 2007 hledejte na festivalovém webu, lupeny seženete například v síti Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY