Jubilejní Stodola oslaví nedožité šedesátiny Michala Tučného

06.08.2007 10:23 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Michal Tučný
© stodola.kyno.cz
V sobotu 25. srpna se stejně jako každý rok koná v Hošticích u Volyně Stodola Michala Tučného. Ta letošní je hned dvojnásobně jubilejní: jednak se příznivci Tučného sejdou již po desáté, jednak oslaví nedožité Tučného šedesátiny.

Festival se vrací do své původní jednodenní podoby s tím, že pro nedočkavce bude v pátek připravena večerní merenda s reprodukovanou hudbou na přání a divadelním představením. Letos se tedy nebude konat soutěž talentů "Kelímková šance". V sobotu pak program začíná od deseti hodin a postupně zahrají Vltavín, Mandrage, Harlej, Slávek Janoušek, Mediterian, Vladimír Mišík + ETC., Allan Mikušek a jeho band, Kryštof, Greenhorns a Věra Martinová. V tradiční večerní části, kde se hrají pouze Tučného písničky, se k některým vystupujícím z odpoledne přidají Ondřej Hejma, Ilona Csáková, Petr Bende, Pavlína Jíšová, Ivan Hlas, Leona Černá, Tomáš Trapl, Tomáš Linka a především skupina Tučňáci.

Celou akcí bude provázet Aleš Háma a účast přislíbili i Petr Novotný, Vlčnovské búdové umělkyně a Muerta Mente. Při příležitosti nedožitých šedesátin pořadatelé Stodoly připravili jednu speciální akci. Kdo má ve svém datu narození číslovku 60 a prokáže to občanským průkazem, má vstup zdarma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY