Web týdne: Sinéad po česku

13.09.2000 05:00 - Pavel Parikrupa | foto: facebook interpreta

Sinéad O’Connor nedávno vydala novou a mimochodem výbornou desku "Faith And Courage". Pojďme se teď podívat na její internetové stránky v češtině, které si s těmi oficiálnímí co do kvality téměř nezadají.
Sinéad O'Connor
© http://www.sindri.kgb.cz/
I když jsou oficiální stránky irské zpěvačky Sinéad O’Connor hodně povedené (viz www.sinead-oconnor.com), není na škodu podívat se i na stránky ve verzi české. Na adrese www.sindri.kgb.cz se totiž skrývá též kvalitní prezentace s pěknou grafikou a množstvím informací.

Stránky jsou dvojjazyčné – počtete si česky a hned i anglicky, nejsou zde tedy dvě separátní jazykové verze, což je ideální pro studium jazyka. Úvodem je třeba zdůraznit, že stránky Obrázky, Etc. a částečně Diskografie (Hostování a Ostatní) jsou ještě v částečné výstavbě – v Obrázcích najdete zatím jen fotografie z koncertů, zatímco stránka Etc. obsahuje doposud Diskusní fórum a pár odkazů. Tyto sekce se ovšem jistě brzy doplní.

Sinéad O'Connor
© http://www.sindri.kgb.cz/
Za nejlepší můžeme považovat diskografii v části Hudba (i když ještě není zcela hotová) – najdete zde vše potřebné k albům i singlům (podrobné informace i texty písniček) i odkazy na on-line nákup jejích desek. Samozřejmostí jsou Novinky (i s archivem starších zpráv) a biografie zpěvačky. Jak vyplývá z příspěvků v Diskusním fóru, na stránkách se neustále pracuje, takže se můžeme těšit i na raritní a živé nahrávky v mp3.

Sinéad O'Connor
© http://www.sindri.kgb.cz/
Sinéad je skvělá zpěvačka s kontroverzními postoji a názory. Pokud se chcete dozvědět něco především o její hudbě, vydejte se na výše uvedenou stránku. Tento web je velmi dobrý, ale jistě bude časem ještě lepší.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY