Guns N' Roses oslaví jubileum možná v původní sestavě

27.07.2007 09:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Axl Rose
© img.aktualne.centrum.cz
Za pár dní to bude přesně dvacet let, co vyšlo debutové album Guns N’ Roses s názvem "Appetite For Destruction". Čtyři pětiny původní sestavy se již pevně domluvily, že výročí oslaví společně na jednom místě. Účast nevyloučil ale ani Axl Rose.

Jak před pár dny uvedl původní bubeník kapely Steven Adler, který poslední měsíce stále častěji volá po reunionu v původní sestavě, čtyři členové kapely se v sobotu 28. července setkají v Los Angeles, přesněji ve vyhlášeném Key Clubu. Kromě Adlera je tedy potvrzena účast kytaristů Slashe a Izzyho Stradlina, stejně tak i baskytaristy Duffa McKagana.

Internetové stránky klubu zvou ten večer na koncert bubeníkovy kapely Adler's Appetite a na koncert kapely L.A. Guns. Zda na akci dorazí i Axl Rose a půjde tak o první krok k reunionu kapely, není prozatím potvrzeno.

"Axl a já jsme se před časem sešli v Las Vegas, mluvili jsme o tom a já vím, že tu ta šance je. A je velká. Je jedno, co Stouni kdy vydělali, vydělali bychom třikrát tolik, kdybychom se dali zase dohromady. Bylo by směsné, kdyby Axl tuhle možnost odmítl, tak hloupý nemůže být," uvedl k budoucím plánům pro americká média Adler.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY