Pras z The Fugees se stal bezdomovcem

23.07.2007 14:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pras Michel
© www.last.fm
Před několika týdny jsme informovali o tom, že The Fugees definitivně zavrhli možnost reunionu. To ale její členy neodradilo od toho, aby pokračovali ve svých sólových projektech. Nejpestřejší plány do budoucna má Pras Michel, který se dokonce na několik dní stal bezdomovcem.

Jednou z jeho aktivit bylo totiž vytvoření dokumentárního filmu "Skid Row", ve kterém popisuje těžký život bezdomovců ve stejnojmenné nechvalné části Los Angeles. Kvůli autentičnosti dokumentu se Pras rozhodl celých devět dní žít jako bezdomovec, aby tak na vlastní kůži zkusil, jaké to je, ale hlavně proto, aby poznal, jaké příběhy předcházely tomu, než se dotyční lidé dostali na ulici.

Celý projekt vznikl během pouhých dvou měsíců (měsíc produkce, dva týdny natáčení, dva týdny stříhání) a již 24. srpna vpluje plod jeho práce do vybraných kin v New Yorku, Los Angeles a Washingtonu.

Kromě tohoto filmu se Pras podílí i na dalším filmu, který právě vzniká. Stojí po boku režisérovi Joshi Lucasovi a sekunduje mu při natáčení jeho filmu "Six Bullets".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY