Studnice Fest vypukne již za pár dní

21.07.2007 10:22 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Studnice Fest 2007 plakát
© studnicefest.com
Již pátý ročník rockového festivalu Studnice Fest se odehraje poslední víkend v červenci, konkrétně ve dnech 27. - 28. července, v Hlinsku v Čechách. Tento rok bude festival zajímavý nejen mimořádnou dávkou skvělých kapel, ale také svoji délkou. Pořadatelé se na základě ohlasů návštěvníků rozhodli pro zorganizování dvoudenní akce.

Letošní Studnice Fest návštěvníkům připravil opravdu pořádnou dávku hudby. V pátek vystoupí například česko-anglické 2-tone ska The Chancers, Imodium nebo živelná téměř dívčí kapela Gaia Mesiah, která zde zároveň představí své nové album "Alpha Female". Na dobrou noc návštěvníkům zahraje král pornofolku Záviš. Sobotní program odstartuje už v poledne a těšit se můžete mimo jiné na double-harmoniku punk z Pardubic Duklu Vozovnu, pražské Lety mimo a Southpaw, dále na pódiovou show plzeňské formace Tleskač a stále oblíbenější Clou. I toto pánské uskupení na Studnici zahraje songy ze své nové desky.

Studnice Fest neprezentuje pouze zajeté či populární kapely, ale dává šanci i kapelám nepříliš známým. Můžete tu poznat třeba hlinecké Blue Fire, funk-jazz and groove-hop z Pardubic pod názvem Funktomass a další.

Zpestřením festivalu zcela jistě bude vystoupení mexické party Tha Chilakillerz i rockové kapely ND Panda z Běloruska, která zároveň uzavře letošní program.

Výběr kapel i festivalové prostředí způsobují, že Studnice Fest je rok od roku navštěvovanější akcí. Na festival můžete tradičně zavítat do lesního areálu Cihelka, oblíbeného svou přírodní scenérií. Navíc hlediště je z části zastřešené, což diváci ocení zejména při nenadálé nepřízni počasí. Pauzu mezi výměnami kapel na pódiu můžete vyplnit hraním fotbálku či návštěvou baru, k přespání je k dispozici nedaleké stanové městečko.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY