William Orbit produkuje nový singl Jennifer Lopez

10.09.2000 11:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Jennifer Lopez
© SONICNET
Kde jsou ty časy, kdy si William Orbit v ústraní zájmu tvořil své ambientní či taneční skladby. Poté, co se zcela zásadním způsobem zapříčinil o úspěch Madonny s albem "Ray of Light" je o něj mnohem větší zájem jako o producenta.

Své producentské umění použil třeba i u Blur a jejich alba "13", ale po vzoru Madonny si jej velmi často "najímají" další zpěvačky, mezi jinými třeba i Mel C nebo All Saints. Do jeho rukou se nyní rozhodla vložit i Jennifer Lopez, která minulý rok vtrhla do hitparád jako velká voda s albem "On The 6" a několika velkými hity jako třeba "Waiting For Tonight" či "If You Had My Love". Počátkem listopadu se na trhu objeví její nové album "Passionate Journey" a poslední týden v říjnu první singl z něj. A právě ten v současné době natáčí ve studiu s Williamem Orbitem, který jej napsal. Musí Orbitovi opravdu velmi věřit, když ohlásí singl, který ještě není nahraný, a přitom se má v obchodech objevit za necelý měsíc a půl.

Uvidíme, jak se Orbit tohoto úkolu zhostí a třeba se dočkáme velké změny hudebního výrazu Jennifer Lopez. Změny jejího partnera se asi nedočkáme, protože po zprávách, že se rozešla s Puffem Daddym, se nyní objevili bok po boku na MTV Video Music Awards.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY