Slovenskou Pohodu ovládnou Air či Basement Jaxx

17.06.2007 18:34 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Pohoda logo
© www.pohodafestival.sk
Čeští fanoušci už si zvykli, že na dobré letní festivaly je třeba jezdit do zahraničí. Ačkoli se letos tuzemská situace poněkud zlepšila, přesto stojí okolní akce rozhodně za zmínku. Asi nejslavnějším slovenským hudebním kolotočem je festival Pohoda, který se letos koná v pátek 20. července a v sobotu 21. července v areálu trenčínského letiště.

Pro návštěvníky bude připraveno celkem osm scén, z nichž se ale hudbě budou věnovat jen čtyři. Další budou určeny pro příznivce filmu či divadla. Na těch zasvěcených muzice se protočí jak česko-slovenské hvězdy, tak stars ze světa. Z těch "tuzemských" jmenujme Sunshine, Gaia Mesiah, Davida Kollera, Magnetik, Dana Bártu, Khoibu, Tata Bojs či Gipsy.cz.

Nejvíce pozornosti je samozřejmě zaměřeno na umělce, kteří přicestují zdaleka a jejichž renomé doléhá dál něž od Košic do Aše. A těch bude v Trenčíně požehnaně. V pátek se diváci mohou těšit na Wu-Tang-Clan, Junkie XL, The Hives, Client, Dave Clark nebo Lou Rhodes. V sobotu to budou: The Pipettes, Basement Jaxx, Air, Konoko No.1 či DJ Shadow.

Veškeré potřebné informace o dopravě, ceně vstupenek, parkování a ubytování najdete na oficiálních stránkách festivalu, které jsou www.pohodafestival.sk.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY