Nové skladby Kylie pustilo na internet její vydavatelství

07.06.2007 14:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue
© uk.launch.yahoo.com
I na musicserveru se včera objevily nepotvrzené informace o tom, že na internet uniklo několik nových písní Kylie Minogue. Jak bylo jen před pár hodinami jejím vydavatelstvím oficiálně potvrzeno, nejedná se o nechtěný únik nahrávek, ale o cílený marketingový tah.

Na internet se dostalo pouze reklamní EP obsahující čtyři skladby Kylie Minogue. Jedná se o písně "Stars", "Sensitized", "Fall For You" a již známou "White Diamond". Šlo o plánovaný reklamní tah, kdy vydavatelství chtělo zjistit, jak na nové písně budou fanoušci Kylie reagovat. Nyní pilně sleduje, kolikrát byly písně na světě staženy a jak na ně lidé reagují v internetových diskusích. Vydavatelství však necítí, že by tímto riskovalo. Všechny písně byly na internet vpuštěny pouze v demoverzích, navíc u dvou z nich se jednalo jen o dvouminutové ukázky.

Nepočítá se s tím, že by jakákoliv z těchto písní byla do budoucna singlem, není ani vůbec jisté, zda všechny budou zařazeny na novou desku. Zajímavá je však budoucnost písně "White Diamond", která původně měla jako první singl vyjít již příští měsíc. Tu nahradí jiná skladba, kterou Kylie natočila teprve před pár dny. Na název písně je ovšem do konce června uvaleno informační embargo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY