Na brněnském výstavišti nebudou burácet jen silné motory

04.06.2007 17:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Electrowerk 2 (leták)
© facebook interpreta
Na brněnském výstavišti se příští víkend podělí o prostor nejenom český nejstarší autosalon, ale také český nejstarší festival temné elektronické hudby - Electrowerk. V sobotu 9. června od 20:00 až do nedělního rána zde totiž v klubu Favál proběhne druhé pokračování tohoto EBM večírku. Tentokrát za účasti toho nejlepšího z českých a slovenských továrních hal a elektráren. O pódium se bratrsky podělí domácí Depressive Disorder a budějovičtí Banana Zeros (nový projekt Honzy Vozáryho (ex-Oceán, Fiction, atd.) a precizního elektronika Romana Špičky) se slovenskými formacemi K.I.F.O.T.H. a Disharmony.

Jsou to již čtyři roky, co pod názvem Electrowerk proběhla v klubu Fan Favorit noc plná dunění česko-slovenské špičky tvrdé elektronické scény. Toho se bude držet i druhé pokračování akce, které ovšem navíc přinese i jedno velké překvapení - vzkříšení slovenské legendy K.I.F.O.T.H. (celým názvem Kneel In Front Of The Executioner). Electrowerk 2 se tak stane jedinečnou příležitostí posoudit, jak české a slovenské kapely zvládají žánr, jehož vliv na západě od našich hranic neustále sílí na úkor jednotvárného techna.

Samozřejmě je připravena i afterparty s místními Weyland Yutani Sillabi DJ's do ranních hodin, a to vše za pouhých 150 Kč. Prvních padesát účastníků obdrží navíc malý dárek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY