Sensation White vypukne už za týden

26.05.2007 18:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sensation White
© www.unitedmusic.cz
Již za týden v Praze vypukne asi největší taneční párty posledních let. Řeč je o Sensation White, na které by se mělo roztancovat až čtyřicet tisíc lidí. Tato akce kombinuje sety nejžádanějších světových DJs, světelné efekty, lasery, videoprojekce, technologické novinky, pyroefekty a krkolomné performance. Počet volných lístků lze počítat již jen na desítky.

Sensation White 2. června do Prahy přiveze taková DJská esa, jakými bezpochyby jsou Armin Van Buuren, David Guetta, který mimo jiné představí novinky ze své desky "Pop Life", dále pak duo Gabriel & Dresden nebo DJe a remixéra Sebastiana Ingrossa. Tuzemské barvy bude na akci, na kterou mají přístup pouze osoby starší osmnácti let oblečené (až na boty) výhradně v bílém, hájit Michael Burian.

Základní lístky na stání, jejichž cena se od počátku předprodeje přehoupla přes tisíc korun za kus, jsou již dobré dva měsíce vyprodané. Obdobně je tomu u vstupenek kategorie Golden a VIP Deck, jejichž cena se pohybovala od čtyř do pěti tisíc za kus. V současné době lze ještě sehnat pár lístků kategorie Deluxe, které stojí přibližně tři tisíce korun a kromě vlastního vstupu do Sazka Areny obsahují i VIP catering. Bližší informace o akci samotné a aktuálním stavu volných vstupenek najdete na stránkách Sazka Areny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY