Recoil v červnu nabídnou ochutnávku ze 'subHuman'

29.05.2007 15:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Alan Wilder (Recoil)
© www.mute.com
Na 9. července letošního roku plánuje projekt Recoil, za kterým stojí bývalý člen Depeche Mode Alan Wilder, novou desku. První ochutnávky se však fanoušci dočkají již koncem června.

Půjde o singl "Prey", který Alan vydá pouze formou placeného downloadu, zato ale s množstvím remixů. Mělo by se jednat o takzvaný digital multitrack single, který nabídne hned čtyři různé úpravy písně "Prey". Autor jedné z nich je zatím úpěnlivě tajen, Alan sám pak vyhotovil jednu verzi písně určenou pouze pro rádia, speciální singlovou verzi a též 12" klubovou podobu. Očekává se, že pokud bude píseň dobře fungovat na tanečních parketech, dočkají se posluchači počátkem července vydání singlu s remixy alespoň na prodejných vinylech.

Nové album projektu Recoil ponese název "subHuman" a jako hosté se na něm představí například bluesman Joe Richardson nebo anglická zpěvačka a skladatelka Carla Trevaskis. Kromě klasické CD podoby plánuje vydavatelství Mute desku i na speciálním limitovaném vinylu, potvrzeno je též sběratelské DVD balení, které kromě materiálu z natáčení desky přinese i veškerá doposud natočená videa projektu Recoil.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY