Music je Madonnino desáté britské číslo jedna

28.08.2000 20:58 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna - Music
© facebook interpreta
Madonnin singl "Music" rozhodně není klasickým hitem, jakým po prvním poslechu byly její minulé singly "Beautiful Stranger" či "American Pie", ale její jméno je natolik velké, že tento podivný mix taneční hudby, funky a kdo_ví_čeho_ještě dokázala vnutit nejen Britům, ale i dramaturgům českých rádií. V Británii už ovšem sklízí první vavříny.

Singl totiž v britském singlovém žebříčku debutoval hned na vrcholu, což se sice očekávalo ("Americ Pie" se tam totiž dostal bez problémů), ale i tak se v půlce minulého týdne mluvilo hodně o tom, že to nedokáže. "Music" totiž měl silného protivníka v singlu projektu Spiller "Groovejet", který nejenže o týden dříve "uzmul" první místo singlu spajsky Victorie Beckham (s True Steppers a Danem Bowersem) "Out Of Your Mind", ale dlouho to vypadalo, že první příčku zablokuje i Madonně. Pro ni však vše dobře dopadlo, a tak se kromě synka Rocca může těšit i ze svého desátého britského singlového čísla jedna.

Jakkoli můžete mít proti "Music" jakékoli výhrady, díky tomuto singlu může být playlist českých rádií mnohem jiný a daleko poslouchatelnější. Doufejme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY