České hrady.cz letos nabídnou Xaviera i Moimira

09.05.2007 17:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

České hrady.cz logo
© facebook interpreta
Putovní kulturní festival České hrady.cz, který loni navštívilo na 16 000 lidí, proběhne letos už potřetí. Během čtyř prázdninových víkendů nabídne kvalitní hudební zážitek z vystoupení předních českých interpretů v netradičním malebném prostředí českých hradů, a to 13.-14. července na Točníku ve Středočeském kraji, 20.-21. července na Kunětické hoře v Pardubickém kraji, 27.-28. července na Švihově v Plzeňském kraji a nakonec 3.-4. srpna na Bezdězu v Libereckém kraji.

Dvoudenní program odstartuje vždy v pátek v podvečer. Poprvé 13. července v 19 hodin v prostorách jednoho z největších českých hradů Točník, kde vystoupí Jiří Schmitzer, Lenka Dusilová a Xavier Baumaxa. Celodenní sobotní program, který bude probíhat na dvou scénách, pak bude patřit Anetě Langerové, kapelám Divokej Bill, Wohnout, Kryštof, Hudba Praha, PSH, Indy & Wich, Gaia Mesiah, UDG, Vypsaná fiXa, Bratři Orffové, Moimir Papalescu & The Nihilists, Michael's Uncle, Mother's Angels a souboru The Tap Tap. Na každém ze čtyř hradů vystoupí tak každý víkend osmnáct interpretů, návštěvníci festivalu se budou moct vždy bezplatně ubytovat ve stanovém městečku.

Na páteční program lze vstupenky zakoupit v předprodeji za 150 Kč. Do 8. června lze zakoupit lístek na sobotu za 280 Kč, po tomto datu bude vstupenka na sobotní program v předprodeji stát 330 Kč. Předprodej probíhá v sítích E-Tickets, Ticketstream. V ceně jsou zahrnuté i prohlídky stálých expozic hradů.

Festival České hrady.cz se zaměřuje na propojení netradiční atmosféry českých historických památek a představení největších českých hudebních hvězd. Podporuje aktivní trávení volného času a napomáhá zviditelňování krásných historických památek v jednotlivých regionech České republiky. Pořadateli festivalu jsou Nedomysleno, s.r.o. a Riff Raff, s.r.o.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY