Faithless obrátí českou T-Mobile Arenu na víru už v úterý

04.04.2007 12:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Maxi Jazz (Faithless)
© facebook interpreta
V sobotu 31. března ukončili Faithless v Sheffieldu první část svého letošního turné "To All New Arrivals - Tour 2007" v mateřské Anglii a rozjíždějí se do světa.

Jejich fenomenální show vidělo zatím asi sto tisíc anglických diváků, teď převezou své největší hity do zbytku Evropy a pak dále do světa. Show, při které vám naskakuje husí kůže při prvních taktech... Tak o ní hovoří recenze v britském tisku a pochvalně se rovněž zmiňuje MTV. "Faithless jsou ve skvělé formě, lepší, než když si dali pauzu. Díky bohu, že nebyla moc dlouhá," píše o nich Sunday Mirror.

Do Pražské T-Mobile Areny se dostanou Faithless po svém vystoupení v Paříži, kde další část turné odstartují a odkud kamiony povezou speciální světla a zvuk. Jádro Faithless dorazí samostatně a věří, že v Praze zvládne nějakou procházku po Starém Městě či Pražském hradě, které si pamatují z minulých návštěv a natáčení videoklipů.

"Češi, těšte se..." to vzkazují Faithless českým fanouškům týden před koncertem. "Už se na vás těšíme, doufáme, že nás v tom nenecháte. Užijeme si to 10. dubna v Praze."

Zářivá světla, strobo, vychytaná aparatura, jednoduché, ale velmi efektní pódium - tak vypadá letošní show Faithless.

Vstupenky jsou za 770 Kč v prodeji v síti Ticketpro, online na ticketpro.cz a telefonicky na callcentru 296 333 333. Lístek na Faithless si také můžete zakoupit jako eTicket - vstupenku, kterou si jednoduše vytisknete sami. Lístky jsou v prodeji také v síti Ticketportal, online na ticketportal.cz a telefonicky na 222 246 283.

Faithless vystoupí 10 dubna od 20 hodin v pražské T-Mobile Areně.

Další info na 1015.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY