IAMX budou slavit s brněnskými studenty

27.03.2007 14:08 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

IAMX
© facebook interpreta
Projekt IAMX vystoupí ve středu 9. května v rámci druhého dne oslav Brněnského Majálesu. Doplňuje tak další významné hosty akce - Transglobal Underground, Oomph!, Dog Eat Dog, nebo z českých a slovenských například Kryštof, Tata Bojs, Mig 21, No Name, Polemic, Vypsaná fiXa, Skyline a desítky dalších.

IAMX je velmi úspěšný projekt frontmana a producenta Sneaker Pimps Chrise Cornera. Debutové album "Kiss + Swallow" z roku 2004 doplnilo aktuální "The Alternative" vydané v roce 2006. Na pódiu se Chris střídá s výběrem svých blízkých přátel a jejich vystoupení se dostává na horizont domácího videa, japonského porna a bojujících hraček.

Sneaker Pimps, které Chris ve svých patnácti letech založil, prodali přes 1,5 miliónu desek.

V Česku se IAMX těší neustále se zvyšující popularitě, o čemž svědčí především poslední dva vyprodané pražské koncerty. Na show tohoto extravagantního projektu se vždy sjíždějí fanoušci z celé země. Zatím poslední klip ke skladbě "Spit It Out" bodoval také v tuzemské hitparádě TV Óčko.

Vstupenky na akci:

DVOUDENNÍ (prvních 50 tisíc vstupenek) - 250 Kč v předprodeji
JEDNODENNÍ - 150 Kč v předprodeji, 199 Kč na místě

Součástí každé vstupenky je kupon na studentský volňásek do Palace Cinemas. Zde je také možné lístky zakoupit. Dále jsou vstupenky k dispozici prostřednictvím sítě TICKETPORTAL.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY