Dara Rolins a DJ Tvyks byli opravdu suiit

21.08.2000 22:23 - Martin Mikuláš | foto: facebook interpreta

V sobotu se v Radosti FX konala první party s názvem Suiit s hlavními hvězdami Darou Rollns a DJem Tvyksem. O tom, jak ze stěn visela lízátka a Dara zpívala jako o život si přečtete v této recenzi.
Dara a Tvyks
© facebook interpreta
Předposlední srpnová sobota byla hodně parným dnem. Na koupalištích nebylo k hnutí a večer lákala spousta open air akcí. Málokdo se večer chystal na party do klubu, přesto byla Radost FX plná. Radosti i lidí.

Konala se zde první party ze série Suiit. Suiit znamená v hudební terminologii někoho doprovázet, v tomto případě se doprovázeli DJ Tvyks s Darou Rollins a DJ Dys-Martin se zpěvačkou Charlie one z Ohm Square. Na Suiit party jsem dorazil okolo jedenácté a byl jsem sweet překvapen. Ze stropu visely bonbony, na stěnách byla přilepená lízátka, na baru jste mohli ochutnat buchty a osvěžit se ovocem – prostě nic pro cukrovkáře. (Poslední Suiit lízátko si dávám právě teď.)

DJ Tvyks roztáčel housové desky a lidé se trousili velmi pomalu. Parket zaplňovali nedočkaví juchavci, které Tvyks udržoval v náladě. Pustil něco hodně chytlavého, ale pak to zase zklidnil a rozjížděl jen velmi zlehka. Darinka si dala na čas, nastoupila až v jednu hodinu, kdy už byla Radost plná. Jednalo se o druhé společné vystoupení s Djem Tvyksem (první bylo na jaře v Karlových Lázních) a bylo to bez jakéhokoliv zkoušení i bez zvukové zkoušky. Dara do toho ale skočila oběma nohama a po dvaceti minutách už byli všichni ve stavu "juch juch". DJ Tvyks se tvářil nevině jako myšák na jeho tričku, ale jeho mixy měly na náladě velký podíl. Dopředu nebylo připravené nic, ani výběr desek. Když se ale Dara s Tvyksem dostali na stejnou hladinu, šlo už všechno jako po másle.

Že má Dara veliký cit pro soulové vokály a rytmus už víme z její sólové desky a projektu Sexy Dancers, taneční housík jí ale sednul také. Publikum rozpalovala z pódia se dvěma tanečnicemi a přidal se i do půl těla oděný rozjetý mladík. Tomu dala Dara pěkně zabrat, může být rád, že byl brzy odveden. První set skončil kolem druhé hodiny, ale DJ hrál dál. Bohužel jsem už v tento moment klub opustil a přišel jsem tak o ještě lepší druhou část. Po vystoupení Dary předvedla své kvality i Charlie One a k ránu se to prý celé zvrhlo ve funky party. Tlučením hlavou do zdi jsem však nic nespravil a tak si zítra budete moci přečíst alespoň rozhovor s Darou pořízený dva dny po vystoupení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY