Poslechněte si 'Ordinary Day' Dolores O'Riordan

21.03.2007 18:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Dolores O'Riordan - Are You Listening?
© facebook interpreta
Irská kapela The Cranberries sice oficiálně neohlásila rozpad, přesto je veřejným tajemstvím, že vztahy ve skupině nejsou zrovna růžové a že se jednotliví členové radši věnují vedlejším projektům.

Největší pozornost je samozřejmě věnována sólové nahrávce zpěvačky Dolores O'Riordan. Ta pomalu vznikala už od roku 2003, aby se na pulty obchodů pod názvem "Are You Listening?" dostala až letos 7. května. Dolores dvanáctiskladbovou kolekci nahrávala s různými spolupracovníky, nejznámějším z nich je producent Youth (spolupracoval třeba s The Verve, Embrace, Primal Scream, U2 nebo Paulem McCartneym), jenž produkoval dvě skladby - "Apple Of My Eye" a první singl "Ordinary Day". Ke druhé jmenované skladbě natočila zpěvačka koncem února také videoklip, ten ale zatím nebyl zveřejněn. Natáčení se odehrálo v Praze, režíroval Caswell Coggins, jenž dříve spolupracoval například s Keane.

Singl Dolores O'Riordan "Ordinary Day", který je inspirován narozením třetího dítěte zpěvačky, si můžete poslechnout na jejím myspace.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY