My Chemical Romance se ukážou poprvé v Česku

15.03.2007 09:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

My Chemical Romance N
© facebook interpreta
První červnová neděle, tedy 3. červen 2007, je dnem, na který určitě čekaly tisíce nabuzených hudebních fanoušků několik týdnů či měsíců... ale desítky, či spíše stovky těch nejzanícenějších a nejoddanějších doslova několik let. Kapela My Chemical Romance z amerického státu New Jersey, která se ve zmíněný den premiérově představí českému publiku v pražském Veletržním paláci, na sebe totiž strhla pozornost některých tuzemských nadšenců už v létě roku 2002, kdy na punk-rockovém labelu Eyeball Records vyšlo její debutní album s výstředním názvem "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love". Zaujalo především syrovým a intenzivním, až téměř hardcorovým soundem, kombinovaným s půvabnou a zároveň děsivou, temně romantickou poetikou textů a pečlivě podpořeným charismatickou image. To vše přinášelo velice originální, a přesto kompaktní celkové vyznění.

Kapela chce podle svého vyjádření celý rok 2007 strávit koncertní činností a díky této strategii se jejího vystoupení konečně dočkají i čeští fanoušci, jejichž počet se zejména díky úspěchu posledního alba "The Black Parade" zmnohonásobil.

MY CHEMICAL ROMANCE & special guests, 3. 6. 2007 ve 20:00.

Adresa místa konání koncertu: Veletržní palác, Dukelských hrdinů 47, Praha 7

Vstupenky
na koncert seženete v předprodejních sítích Ticketportal (za 495 Kč) a Ticketpro (za 510 Kč). Předprodej vstupenek v obou sítích začíná v pondělí 19. 3. úderem osmé hodiny ranní.

Koncert pořádá agentura Conspiracy ve spolupráci s D_Smack_U.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY