Kryštof shrne to nejlepší a vyrazí na divadelní prkna

15.03.2007 08:07 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Richard Krajčo N
© Jaroslav Kubík
Příští deskou kapely Kryštof bude výběrová kolekce. U příležitosti jejího vydání, předběžně plánovaného na podzim, proběhne speciální akustické turné po prknech, která znamenají svět.

Plány prozradil zpěvák a většinový skladatel kapely Richard Krajčo v on-line rozhovoru portálu iDNES.cz. Podle něj by z turné mohl vzniknout i živák. "Řešíme teď možnost natočení záznamu akustického koncertu z Národního divadla," svěřil se Krajčo s tím, že půjde o prosincové vystoupení. Z dalších zastávek zmínil Tylovo divadlo v Plzni.

Kapela nebude na divadelních prknech koncertovat poprvé. Před dvěma roky odehráli někteří z jejích členů spolu s Ecstasy Of St. Theresa koncert v Divadle Kolowrat, koncem letošního února dopřáli recitál ostravskému divadlu Petra Bezruče.

Na best of může Kryštof vybírat z remixové kolekce "03", koncertního záznamu "Ži(v)je" a hlavně ze studiových desek "Magnetické pole", "V siločarách", "Mikrokosmos" a "Rubikon". Za tu poslední si skupina vysloužila čtyři nominace na ceny Akademie populární hudby Anděl, které budou rozdány v sobotu 17. března v Ostravě. Moderátorem udílecího ceremoniálu bude právě Richard Krajčo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY