Madonna nahraje skladby pro fotbalový film

18.08.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna
© MTV.com
Možná, že jste to nevěděli, ale kromě hudby, chlapů a nyní i dětí, má Madonna dalšího koníčka a tím není nic jiného než fotbal. Ačkoli se nyní kromě syna soustředí na svůj nový singl a album "Music", nazpívá také kus soundtracku pro film o fotbale.

Podepsala totiž smlouvu s firmou Atlantic Eye, podle které se bude podílet na soundtracku k dokumentárním filmu o historii fotbalu "Alegria — Paixo do Futebol". Ten bude obsahovat rozhovory a záběry nejen slavných fotbalistů, ale také fanoušků z různých částí světa. Madonna by pro film měla nazpívat dvě skladby v angličtině, od Caetana Velosa "Alegria Alegria" a "Aquele Abraco" od Giberto Gila. Film bude mít premiéru v březnu roku 2002 jen několik týdnů před zahájením světového poháru. Madonna je prý projektem nadšena a řekla, že fotbal hrála jako malá holka. Za pár let si třeba s Guyem, Roccem a Lourdess bude na dvoře čutat.

Nevšední projekt, který má rozpočet 8,9 milionu dolarů, se začne natáčet v nejbližších dnech a jeho produkční společnost Atlantic Eye z části vlastní Steven Spielberg.

Skvělý český web Madonna Zone naleznete tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY