Anna K: z dovolené přes natáčení klipu rovnou na turné

19.02.2007 12:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Anna K N
© Ondřej Pýcha
Zpěvačka Anna K, která je letos v anketě Anděl nominována na "zpěvačku roku" se právě vrátila z dovolené v JAR. Tam byla se svým otcem, panem "K", za sestrou - načerpat síly na turné, které se uskuteční u příležitosti vydání aktuálního alba "Večernice" (obal CD je také nominován na Anděla za "obal roku").

Turné s oficiálním názvem "ANNA K - VEČERNICE TOUR 2007" proběhne od března do poloviny dubna. K posunu jeho začátku došlo z důvodu nemoci a nutné operace Vladimíra "Gumy" Kulhánka, skvělého baskytaristy bandu Anny K.

Celá šňůra bude i velkou oslavou, protože právě v období koncertování oslaví kapela se zpěvačkou deset let své činnosti.

Fanoušci se můžou těšit na pověstnou atmosféru koncertů Anny K a playlist nabitý hity. Zazní i úplně nové skladby z alba "Večernice", včetně těch nejúspěšnějších hitů. Scéna bude laděna do stylu desky, a tak se nechme překvapit, zda a v jaké podobě se s Večernicí setkáme...

V těchto dnech ještě Anna K natáčí nový videoklip k dalšímu hitu z desky, který se jmenuje "Spojený království smutku a radostí". Na klip se můžeme těšit už koncem února.

Info o turné naleznete také na anna-k.cz.

Anna K - Večernice Tour 2007

1. 3. Plzeň - K.D. Šeříková
2. 3. Pardubice - Žlutý pes
8. 3. Svitavy - Bílý dům
9. 3. Havlíčkův Brod - klub kasárna
14. 3. Ostrava - klub Fabrik
15. 3. Zlín - klub Velryba
22. 3. Praha LMB
24. 3. Děčín - klub Škuner
30. 3. Uherské Hradiště - klub Mír
31. 3. Krnov - Klub Kofola
6. 4. Mariánské Lázně - Klub Na Rampě
12. 4. Brno - Semilasso
16. 4. Moravský Krumlov
20. 4. Havlíčkův Brod - Klub Kasárna


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY