Potvrzeno: Ozzy se řítí na Prahu i s Korn

13.02.2007 18:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ozzy Osbourne N
© ozzy.net
Ozzy Osbourne vydává v květnu nové album a míří na turné po Evropě. Společnost mu bude dělat Zakk Wylde se svou kapelou Black Label Society a do Prahy spolu s nimi dorazí i výtečná formace Korn. Koncert proběhne 26. června v pražské Sazka Areně. Předprodej vstupenek bude zahájen v nejbližších dnech.

Ozzy Osbourne má v plánu okolo šestnácti evropských zastávek. Turné otevře 27. května v Moskvě a vrcholit by mělo koncem června na letních festivalech.

Ozzy Osbourne se dostal do povědomí lidí především jako zpěvák skupiny Black Sabbath. Po svém odchodu založil stálou skupinu. S bubeníkem Leem Kerslakem (ex-Uriah Heep), baskytaristou Bobem Daisleyem a kytaristou Randym Rhoadsem nahráli vynikající debutové album (1980) s názvem "Blizzard Of Ozz", které brzy dosáhlo čtyřnásobné platinové desky.

Od poslední řadové desky "Down To Earth" uběhlo již šest let. Od té doby se Ozzy ohlásil shrnutím toho nejdůležitějšího ze  sólové tvorby pod názvem "The Essential Ozzy Osbourne", živým záznamem "Live At Budokan" (2002) a albem převzatých věcí "Under Cover" (2005). V květnu by měl vydat své nové album, návštěvníci pražského koncertu se tak mohou těšit na nové skladby, ale i na živé podání Ozzyho největších hitů.

Předprodej vstupenek: sběrny SAZKA, a.s.
Rezervace: sazkaticket.cz.
Hromadné objednávky a informace: tel. 266 12 11 22 nebo v síti Ticketpro.

Další info: ozzy.com a interkoncerts.com.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY