Leningradští kovbojové zaútočí na Roxy

10.02.2007 15:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Leningrad Cowboys N
© cems.at
V úterý 13. února vystoupí v pražském klubu Roxy finská kapela Leningrad Cowboys, která proslula především díky svému nezaměnitelnému zjevu a recesistické show, kterou divákům nabízí. Vyčesané vlasy, pestré kostýmy a špičaté boty ve spojení s původními skladbami a coververzemi rockových písní mají jediný cíl - bavit publikum.

Poprvé v Česku kapela představí živě materiál ze zatím poslední desky "Zombie's Paradise", kde se nacházejí předělávky takových skladeb, jako jsou "You're My Heart, You're My Soul" od Modern Talking, "Goldfinger" z Jamese Bonda či "Perfect Day" od Lou Reeda. Zároveň Leningrad Cowboys chystají pro Prahu něco navíc: "Prahu máme moc rádi, takže určitě náš koncert nějak ozvláštníme. Co přesně to bude, ještě nejsme schopni říci. Musíte se prostě přijít podívat," uvedli členové kapely v tiskovém prohlášení.

Do Roxy přijíždí Leningrad Cowboys na závěr německého turné Rock:liga 06/07, které zahrnuje pět koncertů spolu s Clawfinger a WE, na nichž diváci hodnotí jednotlivé kapely. Motto Leningrad Cowboys zní "Make Tractors, Not War!" a dle legendy jejich koncerty mají příznivé působení na návštěvníky koncertů.

Na animovaný videoklip ke coververzi skladby "You're My Heart, You're My Soul" od Modern Talking se můžete podívat zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY