Madonna má chlapečka!

13.08.2000 21:07 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna - Music
© facebook interpreta
Původně byl plánovaný nový singl, pak album a těsně po něm druhé miminko. Madonnu samotnou určitě překvapilo, že vše nakonec dopadlo jinak - miminko totiž na svět přišlo jako první.

V pátek 11. srpna, tedy přibližně měsíc před plánovaným porodem, se totiž Madonně narodilo císařským řezem už druhé dítě, tentokrát chlapeček Rocco Richie. Zatímco druhá část jména je samozřejmě po otci, britském režisérovi Guy Ritchiem, kterého Madonna označila za svou životní lásku, první část - tedy Rocco prý pochází z označení pro hudební směr rock a definitivní výběr jména padl na tříletou dceru Lourdess. To, že se chlapec narodil o měsíc dříve, mělo za následek i to, že svá očka poprvé otevřel v jiné nemocnici, než bylo původně plánováno. Na svět měl totiž přijít ve stejném zařízení jako Lourdess a s pomocí stejného doktora.

Guy musel v pátek svou přítelkyni dovézt do nemocnice Cedars-Sinai Medical Centre v Beverly Hills, protože měla bolesti a krvácela. Ona i Rocco jsou však nyní v naprostém pořádku. Madam Cicionne tak má nyní první z očekávaným přírůstků na světě a bude se alespoň moci více a hlavně dříve věnovat svému novému albu. Tolik pozitivních věcí najednou...

Skvělý český web Madonna Zone naleznete tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY