shop.musicserver.cz

Vyhrajte 3 x DVD MICHALA PAVLÍČKA / 3 x CD ANEELY / 4 x CD singl EOST / 7 x tričko APOCALYPTO / 2 x 2 vstupy na STUARTA A. STAPLESE / 3 x vstup na THE PROSTITUTES + CAT PEOPLE / 3 x vstup na TUXEDOMOON / 3 x vstup na LESTER KIDSON BAND + BLUES MESSENGERS

Vydáno: 22.01.2007 05:00 v sekci Publicistika - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Další kvízy o ceny jsou tu, přejeme hodně úspěchů! I tentokát soutěžíme dva týdny, tedy až do 4. února. Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

Michal Pavlíček - Beatová síň slávy (DVD)
© facebook interpreta
Ceny v první soutěži tvoří tři DVD Michala Pavlíčka jménem "Beatová síň slávy". Nosič respektovaného domácího kytaristy, který vešel ve známost jako člen Pražského výběru, Stromboli, BSP a dalších seskupení, obsahuje záznam z jeho červnového vystoupení pro sedmitisícový dav v pražské Sazka Areně, jež se uskutečnilo při příležitosti jeho vstupu do Beatové síně slávy za účasti Báry Basikové, Lenky Dusilové, Moniky Načevy, Viléma Čoka, Matěje Rupperta, Kamila Střihavky či Symfonického orchestru Českého rozhlasu. (Níže soutěžíme o vstupy na křest DVD.)

Do kvízu o 3 x DVD Michala Pavlíčka "Beatová síň slávy" vstoupíte tady.
Aneela - Mahi
© facebook interpreta
V druhé soutěži, pořádané ve spolupráci s vydavatelstvím Warner Music, hrajeme o novinkové album Aneely "Mahi". Jde o nahrávku dánské zpěvačky s indickými, pákinstánskými i perskými kořeny, která hudebnímu světu nabízí exotiku podobnou tvorbě zpěváka Arashe. Ostatně, tento populární íranský Švéd albu ve velké míře pomohl na svět - je jeho producentem a spoluautorem. CD získají tři úspěšní řešitelé kvízu.

Do kvízu o 3 x CD Aneely "Mahi" vstoupíte tady.
Ecstasy Of St. Theresa - Watching Black White Looking
© facebook interpreta
Třetí soutěž, která probíhá ve spolupráci s vydavatelstvím EMI, je o CD singl Ecstasy Of St. Theresa "Watching Black White Looking". Předvoj nového, dlouho očekávaného alba "Watching Black" formace Jana P. Muchowa a Kateřiny Winterové krom titulní skladby obsahuje také raritní nahrávku "Dreaming In Circles, Talking In Loops" ze snímku "EOST On Pluto". Soutěž bude mít celkem čtyři výherce.

Do kvízu o 4 x CD singl Ecstasy Of St. Theresa "Watching Black White Looking" vstoupíte tady.
Apocalypto - tričko
© facebook interpreta
Aktuální soutěž s pořadovým číslem čtyři, pořádaná ve spolupráci s distribuční společností Bioscop, se váže k filmové novince "Apocalypto". Co se týče snímku samotného, jde o velkolepý projekt Mela Gibsona vyprávějící o starobylé, tajemnstvími opředené říši Mayů a jejím zániku, a to původním mayským jazykem yucatec. Co se týče cen, pro celkem sedm úspěšných absolventů našeho kvízu jsou připravena originální trička s motivem "Apocalypto".

Do kvízu o 7 x tričko "Apocalypto" vstoupíte tady.
Michal Pavlíček a Kamil Střihavka
© facebook interpreta
Dle tradice nabízíme také několik volných vstupů na hudební akce. V první z nich je celkem šest lístků (pro tři výherce) na křest CD a DVD Michala Pavlíčka "Beatová síň slávy" (ucházet o něj se můžete v první soutěži). Koncertu, který proběhne 30. ledna v pražském Lucerna Music Baru, se kromě kytaristy zúčastní též někteří interpreti, kteří byli u zrodu nahrávky, například Kamil Střihavka, Lenka Dusilová, Bára Basiková nebo Tomáš Hájíček. Pozor: Soutěž končí už v neděli 28. ledna!

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na Michala Pavlíčka vstoupíte tady.
Stuart A. Staples N
© facebook interpreta
Druhá aktuální koncertní soutěž, pořádaná ve spolupráci s pořadatelskou agenturou 10:15 Promotion, se tentokrát vztahuje ke vystoupení hlavního zpěváka nottinghamské kytarovky Tindersticks Stuarta A. Staplese. Koncert se uskuteční 28. ledna v pražském Paláci Akropolis a představí mimo jiné písně z nové Staplesovy sólovky "Leaving Songs". Za vstupenku ušetří dva soutěžící, a to hned dvakrát - na koncert si oba budou moci pozvat jednoho navíc.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na Stuarta A. Staplese vstoupíte tady.
Palác Akropolis N
© facebook interpreta
Další (poslední) tři aktuální soutěže pořádáme ve spolupráci s pražským Palácem Akropolis. V první z nich jde o volné vstupy na koncert českých objevů The Prostitutes a barcelonských Cat People, kteří v klubu společné vystoupí ve čtvrtek 8. února v rámci projektu EuroConnections. V druhé hrajeme o volňásky na show kalifornských avantgardních rockerů Tuxedomoon, ti v Akropoli zazní v neděli 11. února. A konečně třetí soutěž nabízí možnost zúčastnit se zdarma lákavého vystoupení kanadského zpěváka Lestera Kidsona a českých Blues Messengers, kteří se na pódiu Paláce střetnou ve středu 14. února. Ve všech třech případech vylosujeme tři úspěšné absolventy kvízu.

Do kvízu o 3 x vstup na The Prostitutes + Cat People vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na Tuxedomoon vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na Lester Kidson Band + Blues Messengers vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
The Cure - Alone 9/10
Audio: Čekání je u konce. Poslechněte si depresivní "Alone", první singl z novinky The Cure Kolik náznaků a lákání na nové album si museli fanoušci The Cure vyslechnout jen proto, aby se dočkali jednoho zklamání za druhým? Robert Smith několikrát tvrdil, že nahrávku téměř dokončili, na koncertech z ní hráli hned... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 15:30 v sekci Audio / Video | Audio
teepee -  Nová deska symbolizuje přerod
Rozhovory: teepee - Nová deska symbolizuje přerod Kapela teepee vydala v půlce září třetí album "Blue Moon Rising", na němž pokračuje ve spolupráci s britským producentem Tomem O. Marshem a berlínským labelem Springstoff. Proměnou v dospěláky se dvojice více otevřela a v písních... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Girl In Red, Nieve Ella, Forum Karlín, Praha, 23.9.2024
Naživo: Z nemocné Girl In Red v Praze fanynky omdlévaly Nepatří mezi nejlépe vokálně vybavené zpěvačky na světě a ani po poslechu jejích desek si nesednete na zadek z toho, jak skvělé songy složila. Girl In Red jako by podpořila svůj vlastní umělecký pseudonym tím, že sama bude... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 20:30 v sekci Naživo
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado Nálož hudebních novinek vede tentokrát roztančená Katy Perry, dlouho očekávaný návrat Nelly Furtado, německý DJ Purple Disco Machine, country star Keith Urban, comeback slaví Manu Chao, rockové příznivce potěší Nightwish, Seether,... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 16:30 v sekci Novinky | Nové desky
Wardruna - Himinndotter 8/10
Video: Wardruna s "Himinndotter", modlitbou k dceři nebes, oznamuje nové album Temní norští šamani Wardruna oznámili své šesté studiové album. Novinku nazvanou "Birna" můžeme očekávat v lednu příštího roku. Název, česky "Medvědice", napovídá tematické zaměření kolekce na hlubší poznání tohoto... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 37/2024 - od Snow Patrol přes Xindla X po London Grammar (18.09.2024 18:00)
- The Prostitutes ohlásili comeback v nové šestičlenné sestavě (05.09.2024 17:33)
- Recenze: Znovu vydané "Rány" Zuzany Michnové a Michala Pavlíčka dávají rockovou tvář folkové lyrice (06.08.2024 08:40)
- Fotogalerie: Třetí den Rock for People nabídl pestrou mozaiku (15.06.2024 13:56)
- Kultovní album Zuzany Michnové a Michala Pavlíčka "Rány" vychází v remasterované verzi na vinylu i CD (16.04.2024 16:55)
- Jazzrockový klenot "Zrnko písku" superskupiny Bohemia vychází v reedici (23.03.2024 16:35)
- Melancholičtí Tindersticks přijedou s novou deskou v září do Prahy (22.02.2024 17:04)
- Recenze: Reedice eponymní desky Big Heads nabízí malíře s kytarou Michala Pavlíčka ve skvělé formě a s prvotřídním zvukem (15.12.2023 17:00)
- Festival Pop Messe oznamuje Sleaford Mods, GusGus i The Ecstasy Of Saint Theresa. Rozšiřuje se na tři dny a stěhuje se na Velodrom (08.12.2023 18:45)
- Rock for People doveze The Offspring, zahraje i Ecstasy of St. Theresa (01.12.2023 12:12)

ALBUM TÝDNE 39/2024

London Grammar
The Greatest Love

Anglická indiepopová formace London Grammar patří mezi kapely, u nichž máte pocit, že by měly být slavnější, než jsou. Přitom trojice dosud představila řadu skvělých singlů jako "Nightcall", "Metal & Dust" nebo "Big Picture" a spoustu dalších. Změní to nové album "The Greatest Love"?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Po 30.09.
Tindersticks (UK) (Divadlo Hybernia, Praha)
Čt 03.10.
Mighty Oaks (DE) (Palác Akropolis, Praha)
Pá 04.10.
Tereza Mašková (CZ) (Velký sál Lucerna, Praha)
Pá 04.10.
Maceo Plex (US) (Roxy, Praha)
Ne 06.10.
The Bygones (US) (Chapeau Rouge, Praha)
St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Linkin Park Lucie Vondráčková Madonna Oasis Coldplay Taylor Swift Dua Lipa Viktor Sheen Queen Billie Eilish Biffy Clyro Abba Ed Sheeran David Gilmour BTS The Beatles
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe