Christině Aguileře v Praze předskočí Helena Zeťová

06.12.2006 17:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Helena Zeťová N
© Jaroslav Robert / musicserver.cz
Už jen několik dní zbývá do 17. prosince, do dne, ve který na pódiu pražské Sazka Areny zazpívá Christina Aguilera. Až se tak stane, publikum by již mělo být patřičně nažhaveno. Role předskokanky této popové princezny totiž byla svěřena Heleně Zeťové.

Helena Zeťová odstartovala svoji pěveckou kariéru coby členka Black Milk. Po rozpadu této dívčí skupiny v březnu 2005 přerušila Helena koncertování a celý půlrok věnovala přípravě a nahrání své první sólové desky. Ta vyšla v říjnu 2005 pod názvem "Ready To Roll". Listopad a prosinec minulého roku byl ve znamení koncertů a vystoupení s novým sólovým programem. V anketě Český slavík v prosinci 2005 získává Helena titul Skokan roku. Prvním singlem nového CD se stává skladba "Unstoppable (Impossible)", která obsadila podle žebříčku sestavovaného IFPI – Mezinárodní federací hudebního průmyslu přední příčky v oficiální hitparádě na českých rádiích a zároveň byla na 1. místě mezi českými interprety. Stejně dobře se daří i prodeji desky, která figurovala v lednovém žebříčku IFPI na 6 místě. Dohady o tom zda vyrazit na sólové turné už na jaře tohoto roku, nebo počkat na vydání druhého CD, které Helena připravuje na podzim 2006, byly ukončeny nabídkou slovenské skupiny NO Name, která Helenu oslovila a pozvala jako hosta svého turné. V dubnu vyrazila Helena se svou doprovodnou kapelou na 12 koncertů v ČR, které vyvrcholily 2. května 2006 v pražské Sazka Areně. Akademií české populární hudby je 8. února 2006 nominována na cenu zpěvačka roku 2005. Nyní se představí před jednou z nejlepších zpěvaček světa.

Vstupenky jsou k dostání ve všech prodejních místech Sazka a.s., na webovém portálu www.sazkaticket.cz nebo v prodejním místě Ticketpro, v Prague Tourist Center v Rytířské 12 na Praze 1.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY