Jason Donovan se vrací, pomohl mu 'Trosečník'

06.12.2006 08:14 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Jason Donovan N
© facebook interpreta
Zatímco v Česku se reality show "Trosečník" (v originále "Survivor") nesetkala s nijak velkým zájmem, v zahraniční patří naopak mezi ty nejúspěšnější. A mnohdy dokáže oživit i kariéru nějaké dávno zapomenuté hvězdy.

"Trosečník" má totiž i speciální verzi s názvem "I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here!" ("Jsem celebrita, dostaňte mě odsud!"), v níž na obrazovkách britské stanice ITV o vítězství na pustém ostrově bojují více či méně známé osobnosti. V nedávné době soutěž opět nakopla kariéru Petera Andreho, nyní se možná totéž podaří Jasonu Donovanovi, jenž v poslední sérii televizní show skončil třetí. Televizní slávu samozřejmě tento herec a zpěvák, jenž poslední řadovou desku vydal před třinácti lety, hodlá zužitkovat v návratu do hudebního businessu. V příštím roce by měl vydat nové album a také vyjet na turné. Prozatím dal k poslechu na svůj myspace novou skladbu "Good Day".

Zda mu v jeho znovuzrozené hudební kariéře pomůže i jeho australská kolegyně Kylie Minogue, s níž kdysi nazpíval velký hit "Especially For You", prozatím není známo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY