Stáhněte si čtyři remixy nového singlu Madonny

31.07.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna - Music
© facebook interpreta
Ačkoli právě internetu můžeme vděčit za to, že nový Madonnin singl "Music" vyjde už koncem srpna - před několika týdny se totiž části skladby objevily na Napsteru a Madonna a spol. se proto rozhodli vydání singlu i alba urychlit - ona na něj přece jen nezanevřela a právě naopak - fanoušci si budou moci legálně stáhnou čtyři remixy této skladby.

"Music" jsem poprvé slyšel tuto neděli a musím říci, že mě tato skladba opravdu zarazila. Zapomeňte na její poslední hitovky "Beautiful Stranger" a "American Pie" a dokonce i na celou desku "Ray of Light", "Music" je opět krokem vpřed a to opravdu velkým. Však uslyšíte sami...

Součástí propagace nového singlu, který má mít oficiální světovou premiéru tuto středu, bude i možnost stáhnout si celkem čtyři remixy "Music". Všechny v plné délce a kvalitě, i když přestanou fungovat po dvou týdnech. Jednotlivé remixy budou uvolněny ke stáhnutí na serverech VH1.com (od dvojice Groove Armada), MTV.com (od Tracy Young), Sonicnet.com (od Hexe Hectora) a na Madonnamusic.com (od Deep Dish). Všechny budou ve formátu Windows Media.

Podobný krok je podle mě novým způsobem reklamy (poprvé v tak velké šíři), která bude propagovat jak Madonninu novou nahrávku, tak i výše zmíněné internetové servery. A všichni o tom budou samozřejmě s radostí psát. Pokud se tedy na ony remixy těšíte, nezapomeňte, že budou dostupné až od středy! Budeme vás ještě informovat.

Skvělý český web Madonna Zone naleznete tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY