Vánoce Tří sester budou i letos Průšovy kovárenské

02.12.2006 16:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Lou Fanánek Hagen N
© František Sahula
Veleúspěšný koncertní rok 2006 kultovní hospodské formace TŘI SESTRY bude tradičně uzavřen vánočním turné PRŮŠOVY KOVÁRENSKÉ VÁNOCE, tentokráte po pražských hudebních klubech, kde je postupně doprovodí spřízněné kapely, které se sestrami hrály i na letošním rekordním letním tour - E!E, Doktor P.P., DeBill Heads a MZH.

Součástí produkce bude opět hospoda přímo na podiu i velkoplošná videoprojekce střídající promítání klipů souboru a animací se sledováním opileckého dění na podiu a v sále. Každý koncert vyvrcholí netradiční vánoční nadílkou.

Mediálním partnerem turné se stal hudební měsíčník Rock & Pop.

PROGRAM TURNÉ:

17.12. - Klub Delta, od 19:30
Host:
MZH. Zábavní to frajeři a objev roku 2006 skupiny Tři sestry. MZH na tomto koncertě pokřtí své zbrusu nové album "FRAJEŘI SE VRACÍ"!

18.12. - Rock Café, od 20:00
Hosté:
DISABLED. Pražská čtyřčlenná kapela v létě oslavila 10 let existence a natočila nové CD "V HLAVĚ". Již pět let na domovské scéně nízkoprahového klubu Vrtule tvoří a prezentuje svou směsici grunge-punk-popu. Je to melodie, je to nářez! Skupina Tři sestry letos darovala do vybavení zkušebny klubu Vrtule basové a kytarové kombo.
DOKTOR P.P.. Tato svižná formace věrně doprovázela skupinu Tři sestry na všech koncertech listopadového turné Průšův kovárenský listopad. No a k tomu ještě natáčí nové album pod producentským bičem Oty Baláže, které by mělo být hotovo na jaře příštího roku.
Zvláštností tohoto koncertu bude slavnostní předání Výroční ceny ČASOVANÁ BOTA, kterou uděluje Česká asociace streetwork a která je oceněním za dobrou práci a dosažené výsledky v oblasti streetworku a nízkoprahových programů (více informací na www.streetwork.cz). Na koncertě Tří sester se uděluje již podruhé, vše začalo loni v T-Mobile Areně. Symbolický kruh se tímto uzavře a skupina tak završí první rok podpory činnosti nízkoprahových klubů pro děti a mládež, jejíž součástí bylo i velmi úspěšné TURNÉ PRO NÍZKOPRAHY kapel Tři sestry, Wohnout, Vypsaná Fixa a Jaroslava Uhlíře, které vyneslo klubům 552 000,- Kč.

19.12. - Palác Akropolis, od 18.30
Host:
DE BILL HEADS. Turnovská kapela, která má od října nové CD "NA PLNÝ KULE". V jedné písni si jako host zahrála na harmoniku Supice Veronika ze Tří sester.

22.12. - Retro Music Hall, od 20.00
Host:
E!E. Tuto příbramskou punkovou legendu není potřeba dlouze představovat. Také bývá tradičním hostem koncertů skupiny Tři sestry, letos vydala nové řadové album "LEPŠÍ UŽ TO NEBUDE".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY