Faithless si pohráli s The Cure

16.11.2006 10:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Faithless N
© www.faithless.co.uk
Jak již víte, Faithless na sklonku letošního roku nabídnou svým fanoušků novou desku s názvem "To All New Arrivals". Pilotní singl "Bombs" se již prohání v rádiích a odkaz na tuto píseň můžete najít například i na našich stránkách.

Kromě hostujícího Harryho Colliera z Kubb na první singlovce se může nová deska Faithless pochlubit i dalšími hosty. Kromě Dido a Case Foxx se na desce mihne i legendární britská kapela The Cure, která partě Faithless zapůjčila jeden ze svých největších hitů "The Lullaby". Ten Faithless použili v původní verzi, dodali mu čerstvý beat a výsledkem je skladba s názvem "Spiders, Crocodiles & Kryptonite", která dle dostupných informací bude nasazena i jako jeden z dalších singlů.

Album "To All New Arrivals", které se na pulty prodejen dostane 27. listopadu a dočká se i vymakané digipackové verze, nabídne tyto písně: Bombs, Spiders, Crocodiles & Kryptonite, Music Matters, Nate´s Tune, I Hope, Last This Day, To All New Arrivals, Hope And Glory, A Kind Of Peace, The Man In You, Emergency.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY