Crowded House se ohlédnou zpět

27.10.2006 09:27 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Crowded House N
© amws.com.au
Australská kapela Crowded House slavila své největší úspěchy na konci 80. a na počátku 90. let. Od té doby jejich hvězda již pomalu pohasínala. Neil Finn se pokusil ještě navázat na úspěch kapely svým sólovým projektem, leč veškerá jeho snaha udržet se na výsluní byla marná.

Naprostý zlom přišel v březnu roce 2005, kdy byl nalezen bubeník a zakládající člen kapely Paul Hester mrtvý. Od té doby o kapele nebylo už více slyšet, v paměti posluchačům zůstaly jen osvědčené hity jako "Don't Dream It's Over" či "Weather With You". To, že se jejich kariéra nezakládala pouze na těchto dvou písních, chtějí Crowded House potvrdit výběrem "Farewell To The World", který na dvou discích nabízí celkem 24 písní.

Finální tracklist dvojalba, které vyjde 20. listopadu, bude vypadat následovně: Disc 1: Mean To Me, World Where You Live, When You Come, Private Universe, Four Seasons In One Day, Fall At Your Feet, Whispers & Moans, Hole In The River, Better Be Home Soon, Pineapple Head, Distant Sun, Into Temptation, Everything Is Good For You; Disc 2: Locked Out, Something So Strong, Sister Madly, Italian Plastic, Weather With You, It’s Only Natural, There Goes God, Fingers Of Love, In My Command, Throw Your Arms Around Me, Don’t Dream It’s Over.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY