Fergie vyzvala gaye, aby přestali brát drogy

03.10.2006 17:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Fergie N
© pub.tv2.no
Jediná ženská členka v partě Black Eyed Peas Fergie vyzvala homosexuály, aby přestali užívat drogy. Vyjádřila se tak pro gay magazín HX. Jednatřicetiletá zpěvačka, jejíž aktuální singl "London Bridge" úspěšně boduje na předních příčkách světových hitparád, poukázala na častou konzumaci drog v gay klubech.

Nejpopulárnější drogou na gay scéně je extáze, jejíž pravidelné užívání může podle Fergie vést k tvrdším drogám. Fergie, která byla v minulosti závislá na amfetaminech, z vlastní zkušenosti potvrdila, že též extáze vede k návykovým amfetaminům. "Je to velmi záludné, protože na počátku se zdá, jak je to zábavná droga - hubnete a určitou dobu vypadáte dobře, ale bez ohledu na to, zda to bude trvat půl roku nebo pět let, dostane vás to. Nemyslete si, že vy budete výjimkou," varuje Fergie.

Kromě tématu drog vyjádřila Fergie v rozhovoru svůj názor i na internetové blogy, které jsou ústředním tématem její písně "Pedestal" na novém albu "Dutchess". "Usilovně jsem pracovala, aby jsem se někam dostala, ale co děláte vy, kteří sedíte na zadku za počítačem a sypete špínu na lidi?", uvedla rozčertěná Fergie a dodala, že pokud ji lidé nemají rádi, tak to akceptuje, ale ať dotyční nekritizují ostatní, pokud sami nepohnou vlastním zadkem a něco se svým životem sami neudělají. Zmiňované informace zveřejnil internetový portál lse.co.uk.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY