Madonna vysvětlila, proč její přítel zmlátil fanouška

20.07.2000 11:33 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna
© MTV.com
Vydání nového singlu i alba Madonny "Music" se blíží každým dnem, a proto se, ač těhotná, začíná pouštět do prvních promoaktivit. Jednou z nich bylo i poskytnutí rozhovoru britskému časopisu The Face, kterému prozradila mnoho zajímavých věcí.

Poskytla také svůj pohled na nepříjemnou událost, kvůli které se její přítel Guy Ritchie málem dostal do vězení, protože zmlátil jednoho fanouška. Ačkoli fandové tvrdili, že v tom byli zcela nevinně a nijak hvězdu neopruzovali, Madonna vše viděla jinak. Fanoušci ji totiž otravovali celou dobu, co žije v Británii a to různými způsoby - zvonili na zvonek, objednávali do jejího domu pizzu, ochomýtali se před jejím autem, takže nemohla vjet dovnitř ani vystoupit a dokonce se snažili si sáhnout na její dceru. Ten večer dokonce jeden fanoušek, který patřil mezi nejotravnější, otevřel dveře jejich auta, když se vraceli z města domů, a to už se Guy opravdu naštval a kopl ho. Jakkoli to slavné dvojici v médiích neudělalo moc dobrý obrázek, jeden výsledek to mělo - od té doby se žádný fanoušek před jejich domem neukázal.

Dále řekla například, že se jí v Británii velmi líbí, ale že výzor Britů jako upjatých a slušných lidí, je jen zástěrka. Nejlépe to je prý vidět na bulvárních novinách, kde jsou obrázky nahých dívek. Podle Madonny jsou v Británii "prsa všude". Inu i u nás se můžeme smát s dívkou Blesku, že...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY