Plyšák Goleo uvádí fotbalové hity

20.09.2006 05:00 - Benjamin Slavík | foto: facebook interpreta

Fotbalový šampionát už je dlouho za námi. Bylo to velké šílenství, pro nás také velké zklamání. Spousty z vás tam možná u toho všeho byly. Vy dobře víte, co se hrálo na stadionech. Tak tady je kompilace "GOLEO VI Presents His 2006 Fifa World Cup Hits" pro doplnění vzdělání a připomenutí. Třeba.
1/10

Různí - GOLEO VI Presents His 2006 Fifa World Cup Hits

Skladby: Intro, Bob Sinclar - Love Generation, Lumidee And Fatman Scoop - Dance!, Atomic Kitten - All Together Now, Pachanga - Hip Hop Horay 06, British Inteligence - All About Football, Damian, Stephen And Ziggy Marley - Could You Be Loved, Goleo VI - Summerlove, Soca Warriors - Sweet Soca Music, Zero Asoluto - Svegliarsi La Mattina, Patrizio Buanne - Stand Up
Celkový čas: 38:19
Vydavatel: Universal
FIFA WORLD CUP, to je vždy velká událost. Obrovské šílenství, které proběhne jednou za čtyři roky. Je to velký svátek pro všechny alespoň s minimálním vztahem k nejpopulárnějšímu sportu na světě. Velká věc pro fanoušky - ty, co se tam vydají, aby taky byli u toho, a pak zbytek světa doma u televizí. Drásavé emoce, dlouhé večírky po místních hospodách. Krásný holky v národních barvách. Všude můžeme potkat nadšence v dresech národních hrdinů. Nejfrekventovanější čísla většinou bývají #7, #9, #10, #11. Fotbalem žije skoro každý, často jde také o chvíle, kdy je národ nejpospolitější vůbec, protože mu jde vlastně o společnou věc. Být nejlepší.

Taky se na tom celém humbuku dá docela solidně vydělat. Na všech frontách - oblečky jako trička, kraťasy, kalhoty, bundy, čepice nebo plyšoví mazlíčci, přívesky na klíče, prostě úplně všechno, na co si vzpomenete. K něčemu tak velkému je nutnost mít i pořádnou letní cool hudební pecku. Jednou ušlechtile posloužili mistři dlouhého recyklování (v dobrém) jedné desky či dokonce jednoho hitu. Ano, mluvím o americké partě Bon Jovi a povedené hitovce "It's My Life". Letos se mluvilo o talentovaných kytarovkářích z Leedsu Kaiser Chiefs, nakonec to dopadlo úplně jinak. Letním hitem pro rok 2006 je skladba z pera Boba Sinclara, skoro jakoby s hippies poselstvím "Love Generation", který je na kompilaci "GOLEO VI Presents His 2006 Fifa World Cup Hits" doplněn o další hudební skvosty interpretů jako Atomic Kitten či Soca Warriors.

Všichni víme, jak to letos s našimi hochy na mistrovství dopadlo. Hůře, než se čekalo. Výrazně hůře. Měli smůlu - zranění, absence sebemenšího štěstí a tak. Není to jako u tohoto cédéčka. Od podobných kompilací se nikdy moc neočekává, mimo to, že se prodá pár kusů. Není zde žádná koncepce ani nijak výrazné skladby. Na bookletu roztomilý lev s balónem v německým dresu a číslem # 6. jako maskot připomínající fotbalový svátek roku 2006. Lépe než samotná deska.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY