Alisha's Attic mají sex na jazyku

18.07.2000 21:27 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Alisha's Attic
© Music365
"Aj ém aj fíííl..." zpívali jste možná i vy před několika lety spolu s velkým hitem Alisha's Attic. Bohužel obě dvě sestry Karen a Shellie Poole byly showbusinessem natolik otrávené, že po další neúspěšné desce to zabalily a už se jim nechtělo ani hudbu dál dělat. Pak se jim ovšem ozval americký producent Bill Bottrell, který pracoval už například se Sheryll Crow či Michaelem Jacksonem, a holky se s ním s chutí vrhly do práce.

Pro Bottrella to byly první Evropanky po spoustě let, které produkoval a společně nahrávali v jeho studiu v severní Kalifornii. Album má mít silný sexuální náboj, už název písničky "Sex Is On Everyone's Tongue" tomu nasvědčuje a i promofotky mají být patřičně erotické, samozřejmě v rámci mezí. Bottrell prohlásil, že jejich novinka "The House We Built" je to nejlepší album, na jakém kdy pracoval. Silná slova. Celá nahrávka je prý velkým krokem pryč od popu, jaký kapela hrála doteď. První singl bude "A Pretender Got My Heart", který vyjde koncem září a celá deska se objeví pravděpodobně až v příštím roce.

Kompletní tracklist alba následuje: "Sex Is On Everyone's Tongue", "Can't Say Sorry", "Push It All Aside", "Pilot", "The House We Built", "A Pretender Got My Heart", "That Other Girl", "Perfectly Happy", "She Ain't Missin' You", "If You Want Me Back", 'Devil You Call Love" a "Dreaming".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY