Kabátí novinku šmrncne 'maňana styl'

25.08.2006 09:36 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Kabát - Corrida
© facebook interpreta
Ač je skoro oficiální, že v původním termínu, to je 1. září, kapela Kabát vydání ohlášené řadovky nestihne, její příprava se evidentně sune kupředu. Kapela nově zveřejnila název nahrávky, jenž zní "Corrida", a podobu jejího obalu.

"Deska se jmenuje 'Corrida' proto, že máme vřelej vztah ke Španělsku. Líbí se nám jejich 'maňana styl' - siesta od jedný do pěti. To bysme chtěli prosadit i tady. Přes den by se prostě nemělo pracovat, vlastně ani v noci," vtipkuje basák a dvorní textař Kabátu Milan Špalek. "Další důvod, proč jsme zvolili tenhle titul, je to, že si na pódiu občas taky připadáme jako v corridě. A jako corrida bude vypadat i kruhový pódium, který budeme mít při podzimním turné," dodává.

Novinková deska Kabátu by měla obsahovat minimálně třináct skladeb, mezi nimiž nebude chybět právě titulní píseň. "Je to takovej nářez, strašnej nášlap, hrozně velkej frkot. Hurvajs tam nahrál kastaněty," napověděl Špalek v rozhovoru pro webové stránky kapely s tím, že by přípravu desky nerad uspěchal. Definitivní datum vydání alba je tak stále ve hvězdách.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY