Bývalý basák chce žalovat Panic! At The Disco

14.08.2006 09:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Brent Wilson
© www.musikexpress.de
Je to jen pár týdnů, kdy byl z kapely Panic! At The Disco vyhozen baskytarista Brent Wilson. Nyní navíc jeho bývalí kolegové tvrdí, že se ani jednou notou nepodílel na jejich desce. Wilson se proto rozhodl své kolegy žalovat a získat to, na co podle svého názoru má právo.

Brent Wilson na daná obvinění oponuje, že trávil každý den ve studiu, psal části písní a kolegovi Brendonovi Urierovi ukazoval, jak by některé věci měl hrát. V kapele si na toto ale nikdo nevzpomíná. Jak členové říkají, natáčení "A Fever You Can't Sweat Out" bylo pro Brenta příliš komplikované. "Brent se hudebně vůbec nerozvíjel. Nic na desku nenapsal. Nezahrál ani jeden tón. Všechny basové linky napsali Brendon a Ryan. Některé se následně dokonce musely zjednodušit, protože Brent je nedokázal při živých vystoupeních zahrát," tvrdí shodně zbytek kapely.

Vyhozený Brent Wilson v minulých dnech proto napsal kapele dopis, ve kterém žádá 25 procent příjmů z desky. "Chci jen to, co mi patří," řekl pro MTV News. Brent do věci již zapojil i právníka a je připraven jít s žalobou před soud. "Nechápu, jak mohou říct něco takového, jako že bych se na desce nepodílel. Je mi jedno, co si o mně lidé teď budou myslet a zda to celé pochroumá mou pověst. Mnohem horší je, že mně moji údajní přátelé chtějí podvést," dodal při exkluzivním rozhovoru.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY