LeToya dobývá Ameriku a ohlašuje nový singl

12.08.2006 09:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

LeToya N
© www.emimusic.de
Čokoládová kráska LeToya začínala v dívčí skupině Destiny's Child a natočila s ní takové hity, jako "Bills, Bills, Bills" nebo "Say My Name" a následně i album "The Writing's On The Wall", které jenom v Americe dosáhlo osminásobné platiny. Poté se cesty LeToyi a ostatních členek kapely rozešly.

Letošní léto ale LeToya vrátila svým kolegyním úder, když vydala singl "Torn", který se okamžitě katapultoval na nejvyšší příčku R&R’s Urban Top 50, kde kralovala několik týdnů a stále se drží na nejvyšších příčkách. Píseň, která tento měsíc vyjde na singlu i v Evropě, si vede velmi dobře i v žebříčcích Billboardu a všichni v Americe touží vidět LeToyu naživo. Tato možnost se jim naskýtá na letním turné Mary J. Blige s názvem The Breakthrough Experience, kde LeToya přijala úlohu předskokana a které potrvá do září.

LeToya mezitím stihla dotočit video k druhému singlu "She Don't", které si koncem července odbylo svoji premiéru na MTV. Na světě je již i debutové album, na kterém s LeToyou spolupracovali i Scott Storch, Walter Millsap, Teddy Bishop a Jermaine Dupri. Hosty na albu jsou například Mike Jones, Paul Wall, Bun B a Slim Thug.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY