Janet Jackson změnila titul své nové desky

04.08.2006 14:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Janet Jackson N
© facebook interpreta
Vydavatelství zpěvačky Janet Jackson před časem zveřejnilo první informace o nové desce této čokoládové krásky, jejíž vydání je naplánováno na 26. září. Deska se měla podle oficiálních informací jmenovat "20 Years Old".

Nyní se však Janet rozhodla pro změnu a desku s konečnou platností pojmenuje pouze "20 Y.O.". Nápad k této změně vznikl při vyhodnocování internetové soutěže, ve které Janet na stránkách http://designme.janetjackson.com/ dala svým fanouškům šanci, aby si pohráli s původní designem obalu a navrhli vlastní verzi. Většina zúčastněných si název při kreativních úpravách zmiňovaným způsobem zkrátila a jejich nápad se Janet natolik zalíbil, že na změně názvu trvala. Soutěž již zná své čtyři vítěze a ti se mohou pyšnit tím, že se jejich designérské práce objeví na prvním milionu kopií alba.

Janet je dle svých slov s novou produkcí velmi spokojena a doufá, že i její fanoušci po celém světě budou novými písněmi potěšeni. Její comeback vypadá velmi slibně, neb pilotní singl "Call On Me", na kterém s Janet zpívá i rapper Nelly, již v druhém týdnu po vydání vstoupil mezi 25 nejprodávanějších singlů v Americe a tento týden je zmiňovaná skladba již na 15. místě nejhranějších písní v amerických rádiích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY