Nový singl i album Madonny už brzy

11.07.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna
© facebook interpreta
Zdá se, že po mnoha měsících dohadů a zaručených zpráv, je nyní už opravdu jisté, kdy se na trh dostane nový singl a také nové album Madonny, na které čeká velká spousta lidí, které zajímá, jak se vyrovnala s nelehkým úkolem vytvořit následovníka skvělého "Ray of Light", který znamenal její vkročení na taneční scénu se zachováním hitových melodií.

Singl i album se jmenují "Music" a první jmenovaný by se na pulty měl dostat už 7. srpna, ale v Británii a tím pádem možná i ve zbytku Evropy až 21. Album by poté mělo následovat 18. září. Říká se, že vydání urychlila ta skutečnost, že se před několika týdny na Napsteru objevily fragmenty titulní skladby, nejdříve se však hovořilo o vydání singlu počátkem července, což se nestalo. Každopádně podle její tiskové mluvčí můžeme na novém albu očekávat "elementy popu, elektroniky, folku a taneční hudby s funky ostřím...".

Album produkoval opět William Orbit a také francouzský hudebník Mirwais. Video k novému singlu bylo natočeno už před několika měsíci a hraje v něm britský komik Ali G.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY