Olmeca a Report mají společný stan letních festivalech

23.07.2006 18:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Wohnout a Olmeca N
© facebook interpreta
Tři české letní hudební festivaly rozparádí svojí přítomností jedinečná mejdanová stvoření DJ Mucho, DJ Maceo a DJ Mikulash.

Přijď do Olmeca & Report stanu! Dej si Olmecu a získej skvělé dárky! Ochutnej koktejly a zažij skvělou festivalovou atmosféru a dopřej si super muziku! Nechybí autogramiády a neodejdeš s prázdnou: Vyhraj MP3 přehrávač Emgeton. Zalom to do Olmeca & Report stanu!

Termíny a místa:
21. - 23.7.2006 - Colours Of Ostrava
29. - 31.7.2006 - Benátská noc
3. - 6. 8. 2006 - Sázava Fest
Wohnout After Party pátek 4.8.2006 od 23.00 hod.

Kdo je kdo aneb legendy odhalují svá soukromí

DJ Maceo
Nestárnoucí, navždy pětadvacátník... Každou neděli večer usedá za mikrofon a v rádiu servíruje porci groove music. Jeho láska ke zvířatům je pověstná, což potvrzuje vlastními slovy: "Papoušky mám radši na česneku a morčata na víně, jinak mám radši papoušky volně poletující, než ty z klícky." A ve svém poslání na této planetě má jasno: chce zasít semeno funku hluboko do Vašich hlav.

Petr Hošek alias DJ Mucho
Na začátku 80. let patřil k prvním pražským punkerům a po vzoru Sida Viciouse, baskytaristy Sex Pistols, si nechal říkat "Sid". V roce 1984 založil legendární punkovou skupinu Plexis. Přibližně od roku 1999 se začal sám zabývat mixingem desek a vzhledem k náklonnosti k fotbalu, Mexiku a vůbec celé Latinské Americe se prezentoval jako DJ pouštěním nahrávek latinskoamerické hudby. Tehdy přijal novou přezdívku, jež má své kořeny ve španělštině - začal si říkat Mucho.

DJ Mikulash
Funky část večera zajistí na všech třech letních hudebních festivalech v Olmeca & Report stanu DJ Mikulash, matador české klubové funky scény, kterého můžete znát z jeho večírků s další funkovou celebritou DJem Maceem, ale také třeba z vysílání hudebního televizního kanálu Óčko.

Nápojový lístek Olmeca&Report stanu
Dej si Olmecu čistou... prostě pořádného panáka, nebo je libo koktejl...?

Margarita on the rocks
protřepaná v šejkru Olmeca tequila s pomerančovým likérem triple sec, citrónovou šťávou, servírovaná se slanou krastou na kostky ledu

Frozen strawberry& watter melon margarita

s ledovou tříští v mixéru rozdrcená Olmeca tequila s likérem triple sec, sirupem a čerstvým ovocem vaší volby a citrónovou šťávou

Tequila sunrise

na kostky ledu Olmeca tequila s pomerančovou šťávou a kapkou grenadiny

Sex machine

Olmeca tequila, sirup z tropického ovoce, mandlový likér Amaretto, citrónová šťáva, broskvová a ananasová šťáva, a to vše protřepané v šejkru, servírované na led

Paloma

na kostky ledu Olmeca tequila s čerstvým citrónem dolitá citrónovou limonádou

Olmeca bitter

na kostky ledu Olmeca tequila s čerstvým grepafruitem a grapefruitovou šťávou


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY