David Hasselhoff prožívá hudební comeback

21.07.2006 08:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

David Hasselhoff N
© www.davidhasselhoff.de
Neúspěšné manželství, konfliktní rozvod, problémy s alkoholem a následné odvykací kůry - to jsou atributy, díky kterým se stále čas od času setkáváme se jménem šarmantního plavčíka Davida Hasselhoffa. Ten se však nyní vrací i do hudebního showbusinessu a zažívá svůj velký comeback.

V minulosti si jeho produkce v Americe či Anglii nikdo moc nevšímal a byla spíše terčem posměchu, proto David slavil úspěchy především v Evropě, a to hlavně v Německu, Rakousku a Švýcarsku. Jeho veselé, někdy až kýčovité písně pro malé i velké se před několika lety chytly i u nás a jak to vypadá, další dávka 'pobřežní hudby' se na nás již brzy začne opětovně valit. Prvním znamením je vstup nového singlu Davida Hasselhoffa do australské prodejní hitparády. Jeho coververze klasického hitu "Jump In My Car" v prvním týdnu skočila rovnou mezi první padesátku.

Překvapení to bylo nejen pro Davidova vydavatele či hudební rádia, ale pro Davida samotného. Narychlo muselo být k této písní natočeno video, ve kterém David ukazuje svůj vtip a schopnost sebeironie. V klipu má na sobě totiž tričko s nápisem "Don't HASSLE the HOFF", projíždí se s ním v Kittovi, mluvícím autě ze seriálu "Knight Rider", a snaží se na něj ulovit pohlednou dívku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY